Söndagsfilmen – Not Another Happy Ending

Notahappy..Då var det söndag igen och i dessa bistra, dystra och tragiska tider behövs något lättsamt och underhållande att liva upp själen med. En bra romantisk komedi att välja är brittiska “Not Another Happy Ending” från 2013. John McKay regisserar och ensemblen består av bland andra Karen Gillan, Stanley Weber och Iain De Caestecker.

Not Another Happy Ending utspelar sig i Glasgow, Skottland och när en kämpande bokförläggare upptäcker att hans enda framgångsrika författare, Jane Lockhart, har drabbats av skrivkramp, så blir han medveten om att han måste få igång henne annars är hans bokförlag kört. Problemet är bara att Jane inte kan skriva när hon är glad och ju sämre hon mår, dessto mer kär blir han i henne.

Not Another Happy Ending är en småmysig, rolig och uppiggande film som rekommenderas om man vill lämna verkligheten och ‘flyta bort’ ett tag…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *