Lady Mary Letar Kärleken

Förra säsongen av Downton Abbey innehöll avsnittet med våldtäktsscenen, som fick många britter att sätta kvällsteet i halsen. Även denna sista säsong av den populära perioddramaserien innehåller ett avsnitt med chockerande scener, som fick britterna att reagera starkt. Det avsnittet är det femte och det får vi i Sverige se i kväll lördag 14 november, 21.45 på SVT 1. Då blir det blodigt värre. Dessutom drar Violet in hälsoministern i sjukhusgrälet, men hans besök på Downton slutar i katastrof. Hos Mary väcks misstankar…

Systrarna Crawley har trots sin rikedom och extravaganta livsstil fått sin beskärda del av olycka i livet. Lady Mary ser ut att ha återhämtat sig någorlunda efter sim makes frånfälle för några år sedan, men ska hon finna lyckan och kärleken igen?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *