Peta Inte I Maten…

Angelina Jolie är inte nominerad för någonting stort i år. Nu har hon redan en Oscar för “Stulna år” från år 2000 och en nominering för utmärkta Clint Eastwood filmen “Changeling“(2010) så hon kan vara ganska nöjd med karriären så långt.

På senaste galan Screen Actors Guild Awards var hon inbjuden gäst och fick dinera med sin skådespelande kamrater.
Nu kan hon ju vara mitt uppe i en roll, Robert De Niro åt upp sig 20 kilo för rollen som Jack La Motta i “Tjuren från Bronx” (1980), men för Jolie verkar det omvända råda; hon har tappat några pounds.
Eller så har hon gjort en Gwyneth, lyssnat på dåliga kostrådgivare som fått henne att hålla en diet på sallad och mineralvatten.

Bild från Screen Actors Guild Awards. Foto: Photo: Christopher Polk WireImage


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *