Skräckisen Wolfman På SVT och Blu-ray

Tänkte delge er ett filmtips på en i mitt tycke ordentligt underskattad film, nämligen skräckisen och varulvsfilmen ” The Wolfman“. I kväll en halv timme efter Downton Abbey 22.55 har ni chansen att se filmen, som även finns utgiven på blu-ray.

The Wolfman bygger på Universals klassiska film och i huvudrollen ser vi Benicio Del Toro som Lawrence Talbot – en plågad adelsman som nås av nyheten att hans bror försvunnit. Talbot återvänder till sitt familjegods efter att hans brors trolovade Gwen Conliffe (Emily Blunt) bett honom om hjälp att hitta sin blivande make.

Talbot återförenas med sin far (Anthony Hopkins) och påbörjar sökandet. Han upptäcker snart att ett blodtörstande odjur har dödat folk i byn och att en misstänksam polisinspektör från Scotland Yard vid namn Aberline (Hugo Weaving) har anlänt för att undersöka saken. I jakten på det mardrömslika odjuret upptäcker Talbot det hårresande öde som väntar honom själv …

Bluray utgåvan har superb kvalitet och både bild och ljud sticker ut, dessutom Innehåller den två versioner av filmen: Original Theatrical Version och Extended Director’s Cut, med 16 minuter extramaterial som inte visats på bio. Här får ni ett smakprov…

Distributör på Blu-ray: Universal Pictures.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *