Spectre – Den Sjunde Videodagboken

Tycker ni att det börjar bli tjatigt nu? Ja, det är i varje fall på gränsen när det gäller nya Bondrullen Spectre. Filmklipp, trailers i parti och minut och nu är den sjunde videodagboken i ordningen släppt. I fokus är “Writing’s On The Wall”, sångaren och låtskrivaren Sam Smiths ledmotiv för filmen, med kommentarer från Sam, regissör Sam Mendes och producent Barbara Broccoli.
“För mig är det mest tidlösa du kan göra, förutom att göra dina egna skivor, det är … Bond”, säger Sam Smith.

Jag vet inte vad ni tycker när det gäller ledmotiv till Bondfilmer? Spectre är den 24 Bondfilmen och bland alla låtar så tror jag det är det Shirley Basseys ledmotiv till Goldfinger(1964), som ligger i topp. Här kliver ni in i Bonds värld och får mer av Spectre.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *