Ron Howards In The Heart Of The Sea Får Premiär På Juldagen

heartseaJuldagen är av tradition den stora filmdagen under året och en genre som brukar passa bra in är äventyrsgenren. Så ett planerat biobesök den 25 december för att se denna rulle är inte osannolikt för egen del:

In The Heart Of The Sea” är ett storslaget actionäventyr som bygger på den sanna historien om valskeppet Essex som vintern 1820 attackeras av en enorm val med ett närmast mänskligt hämndbegär. Det var denna händelse som inspirerade till boken om Moby-Dick, men den berättar bara halva historien. In The Heart Of The Sea avslöjar vad som hände efter den ödesdigra attacken, hur besättningen som klarade sig tvingades göra det otänkbara för att överleva. I huvudrollen ser vi Chris Hemsworth och för regi står Oscarbelönade Ron Howard.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *