Downton Abbey – Kommer Ni Håg Hur Det Började?

downton6Tiden bara flyger i väg och om tre dagar på lördag den 17 oktober är det fest för Downton Abbey fans. Första avsnittet av 8 på den sista säsongen av succe’serien är extralångt på hela 70 minuter vilket gör det hela extra trevligt. Julian Fellowes och company sägs bjuda på den allra bästa säsongen av Downton Abbey någonsin och haussen inför säsongstarten är enorm. Året har nu hunnit bli 1925 och det stundar hårdare tider på godset Downton Abbey och det bjuds på en intensiv och spännande säsong med romanser och skandaler. Den brittiska aristokratin står på fallrepet, framtiden är oviss för Downton och de älskade karaktärerna i familjen Crawley.

För övrigt kan nämnas att redan den 7 december släpps sjätte säsongen på DVD och Blu-ray, utgiven av Universal Pictures, och i början på nästa år blir det release för julspecialen och då är Downton Abbey komplett och jag kommer att sätta tänderna i serien som står och väntar i filmhyllan och börja om från början, 1912.

Men kommer ni ihåg hur det hela började? Om inte så får ni en rejäl genomgång i nedanstående 13 minuter långa videon…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *