Lovande Start På Fargo Säsong 2

Fargo2Nu ligger första avsnittet av Fargo säsong 2 ute på HBO Nordic, dessutom även hela första säsongen av serien. Fargo är en av de bättre serierna inom genren dramathriller på många år och Coenbrödernas ande vilar över handlingen som är både rå och brutal, men samtidigt full av tragikomik och finurliga karaktärer. Det är inte utan att Fargos persongalleri av udda och sköna individer får en att tänka på Twin Peaks.

Säsong 2 är helt fristående från den första och starten i går var mer än lovande. Handlingen utspelar sig i Minnesota och kretsar runt en serie olycksaliga mord på en restaurang och ofrivilligt indragen i det hela blir Peggy Blomquist, som spelas av Kirsten Dunst. Lou Solverson(Patrick Wilson) som nyligen återvänt från Vietnamkriget till sitt polisämbete i Minnesota blir den som tillsammans med sin poliskollega Hank Larson(Ted Danson) måste utreda händelsen. Runt det hela snurrar även ett lömskt familjeföretag med tre bröder där den ena av dem inte har alla hästarna i stallet. I inläggen Fargo Blir Ny TV Serie och TV Serien Fargo – Featurette kan ni läsa om första säsongen och här hittar ni trailern till säsong 2.

Så letar ni efter en bra serie i världsklass att sätta tänderna i, har ni chansen nu…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *