Mer Poldark På SVT

Perioddrama serien Poldark har blivit en riktigt stor succe’ för BBC och har rönt framgång över hela världen, inte minst i Sverige. Snyggt filmfoto, vackra miljöer, duktig ensemble, spännande handling och vassa intriger har gjort serien till ett måste för alla som gillar perioddrama. Lägg där till även det historiska perspektivet, den romantiska touchen och Ross Poldark själv som är en karaktär med stort rättvisepatos. Glädjande är det då att konstatera att SVT köpt in hela fortsättningen av Poldark vars andra säsong är under inspelning och kommer att sändas under 2016. Dessutom ges serien ut på DVD och den 9 november hamnar serien i min filmsamling.

För att runda av säsong 1 av Poldark, som slutade med en rejäl cliffhanger i lördags, kan vi titta på PBS featurette där bland andra Ross Poldark aka Aidan Turner och hans fru Demelza, spelad av Eleanor Tomlinson diskuterar serien och sina rollkaraktärer.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *