Tale Of Tales

Troll, albinoprinsar, skräckinjagande sjömonster, akrobater och kurtistaner är alla protagonister i Matteo Garrones(Gomorra) maffigt visuella skröna “Tale of Tales“, som får Sverigepremiär den 20 november. NonStop Entertainment distribuerar.

Salma Hayek är Drottningen av Longtrellis som till varje pris vill ha ett barn, John C Reilly är hennes make som är beredd att göra vad som helst för att uppfylla hennes önskan, Vincent Cassel är den liderlige Kungen av Strongcliff som blir besatt av två hemlighetsfulla systrar och Toby Jones i rollen som Kungen av Highhills föder upp en monströs loppa vilket får förödande konsekvenser för hans dotter.

Det storslagna fantasyäventyret Tale of tales är baserat på medeltida sagor med drag av Game of Thrones men utspelar sig i ett eget vidunderligt universum…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *