Michael Nyqvist Spelar Galen Sadist i Thrillerdramat Colonia

coloniaI dramathrillern “Colonia” som går upp på biograferna nästa år spelar Michael Nyqvist en galen sektledare. Filmen premiärvisades för ett tag sedan på filmfestivalen i Toronto, där Nyqvist beskrev sin rollkaraktär som en mix av Hannibal Lector, Charles Manson och James Brown.

Colonia utspelar sig i diktaturens Chile 1973 där det unga paret Lena(Emma Watson) och Daniel(Daniel Brühl) blir indragna i den chilenska militärkuppen i en tid när det är mycket protester på gatorna mot general Augusto Pinochet. När Daniel blir bortförd av Pinochets hemliga polis DINA försöker Lena att hitta och rädda sin man. Hon lyckas spåra honom till en avspärrad by som heter ‘Colonia Dignidad’, som visar sig vara en sekt som ingen lyckats fly från. Lena beslutar sig dock för att gå med i sammanslutningen, som drivs av predikanten Paul Schäfer(Michael Nyqvist), för att försöka rädda sin man.

Filmen regisseras och är delvis skriven av tyske Oscarsvinnaren Florian Gallenberger. Vi tar en titt…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *