Efterlängtad Trailer Till En Man Som Heter Ove

På juldagen har den sedan länge emotsedda filmatiseringen av Fredrik Backmans succéroman “En Man Som Heter Ove” biopremiär. Nordisk Film har nu släppt en efterlängtad trailer till filmen, som i huvudrollen har Östersunds stolthet i filmvärlden, Rolf Lassgård i huvudrollen.

59-årige Ove är kvarterets vresige ordningsman som flera år tidigare avsattes som ordförande i bostadsrättsföreningen, men det ger han blanka fan i och ser med järnhand över kvarteret. När höggravida Parvaneh med familj flyttar in i radhuset mittemot och backar in i Oves brevlåda blir det upptakten till en komisk och hjärtevärmande historia om tilltufsade katter, oväntad vänskap och kärlek så stark att bara döden ser ut som den enda utvägen. Ove är en man som vet att rätt ska vara rätt och man ska hjälpa sin medmänniska och som med stor träffsäkerhet betraktar sin samtid.“…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *