Tsatsiki, Farsan & Olivkriget

Det var ju ett tag sedan Tsatsiki var i ropet, men nu är han på gång igen. Första filmen, “Tsatsiki, Morsan Och Polisen” som kom 1999 var en helt okej familjfilm, men uppföljaren från 2001, “Tsatsiki – Vänner För Alltid“, höll inte riktigt måttet.

Vi får se hur det blir med tredje filmen i ordningen om Tsatsiki den 11 december 2015. Titeln lyder “Tsatsiki, Farsan & Olivkriget” och Nordisk Film distribuerar.

Tsatsiki längtar till sommarlovet då han ska åka till Grekland för att bo hos sin pappa Yanis. När Tsatsiki anländer till byn är det dock inte riktigt som han mindes det. Pensionat och krogar är öde, det är kris i Grekland och i hans älskade by. När pappa berättar de dåliga nyheterna att han kanske måste sälja både hotellet och olivlunden så blir Tsatsiki upprörd. Men Tsatsikis mamma har lärt honom att aldrig ge upp, han inser att det är upp till honom att rädda hotellet, annars kommer hans älskade plats i Grekland att gå förlorad.
Tillsammans med den vilda äventyrerskan Alva, en orädd tolvårig flicka full av skratt och upptäckarglädje, startar de ett räddningsuppdrag som förvandlar Tsatsikis sommarlov till en resa fylld av äventyr, vänskap och kärlek.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *