Den Minst Misstänkte – En Fransk Nagelbitare

Folkets Bio visar franska thrillern “Den Minst Misstänkte“(La prochaine fois je viserai le coeur) som sägs vara en riktig nagelbitare som limmar fast dig i biofåtöljen. Jag fick tips om den här filmen av Hagabion, Folkets Bio i Göteborg och bor ni där så har ni chansen nästa vecka på onsdag 23 sept. kl 18.30. Vi övriga som huserar på andra ställen i Sveriges avlånga land får kolla med närmaste Folkets Bio. Själv vänder jag mig till Regina i Östersund.

Under vintern 1978/79 lever invånarna i Oise på den franska landsbygden i skräck. Gång på gång slår en seriemördare till. Hans offer är alltid unga kvinnor, slumpvis utvalda längs vägarna. Polisen sätter in alla tänkbara resurser och ställer sina bästa polismän till förfogande, däribland den skicklige Franck Neuheart. Men vad bara Franck vet är att det är han själv som är mördaren.“…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *