Mary Poppins Får En Uppföljare

En av Disneys mest populära musikaler, klassikern Mary Poppins, får en uppföljare. Det är Variety som i dag släpper nyheten och enligt säkra källor blir det Rob Marshall som regisserar och John DeLuca och Marc Platt som producerar. Den nya filmen utspelar sig i London 20 år efter första filmen och fokuserar på Mary Poppins fortsatta äventyr hos familjen Banks. När filmen får premiär och vilka skådespelare ensemblen kommer att bestå av står ännu skrivet i stjärnorna.

Uppföljaren bygger naturligtvis även den på PL Travers barnböcker och allt som allt skrev Pamela L. Travers fyra böcker om Mary Poppins. Efter att ha avgett ett löfte till sina flickor om att göra en spelfilm om Mary Poppins ägnade Walt Disney 20 år åt jakten på filmrättigheterna, men P.L Travers var inte alls pigg på att släppa i från sig sin ‘lilla älskling’ till filmindustrin. Om detta kan ni läsa i inlägget Saving Mr Banks Blu-ray. Hur det gick vet vi ju. Filmen blev gjord och hade världspremiär 1964 och inför Oscarsgalan 1965 var filmen nominerad til hela 13 Oscars och utfallet blev 5 Oscarsvinster. Om detta kan ni läsa i inlägget Mary Poppins 50th Anniversary Edition Bluray.

Framtiden får utvisa om Disney får till det igen. Mary Poppins hade som bekant nyrelease 2014 uppfräschad till bästa HD kvalitet, så det kan vara läge nu att ta en titt på trailern…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *