I Saw The Light – En Ny Walk The Line

HWilliamsVärldens näst största filmfestival och den som sägs ge en hint om potentiella Oscarskandidater, Toronto Filmfestival, är i gång och under perioden 10-20 september bjuds det på massor av bra film. Ett guldkorn det snackas om är “I Saw The Light” med den brittiske skådespelaren Tom Hiddleston som countrylegendaren Hank Williams. Williams levde hårt och brände ljusen i bägge ändar och den 1 januari 1953 hittades han död, 29 år gammal, i baksätet i sin Cadillac efter att ha injicerat sig med vitamin B12 och morfin.

Hank Williams är som sagt en legendar inom countrymusiken och han har inspirerat många andra artister, bland andra Johnny Cash. Så det man undrar nu är om I Saw The Light kommer bli samma succé som Walk The Line? I den drygt två timmar långa krönikan över Hank Williams liv sjunger Tom Hiddleston själv och vid sin sida har han Elizabeth Olsen som spelar hans fru Audrey.

Här är Tom Hiddleston in action i ett klipp som lovar mer…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *