The Hallow – Alla Mäklares Skräck

Är ni på väg till mäklaren för att skriva på ett avtal om ett hus på landet? Tänk om säger jag bara och se “The Hallow” aka The Woods först. Förra året var det “The Babadook” som kom från ingenstans, skrämde skiten ur folk och blev en hit på bio. I år spås brittiska skräckisen The Hallow göra samma sak. Filmen går upp på bio någon gång i november-december, så håll ögonen öppna om ni gillar genren och som sagt, boka inte in en husvisning innan.

The Hallow följer det traditionella mönstret för skräckfilm och här placeras ett ungt par med sitt barn ute på den isolerade och mystiska landsbygden i Irland. Snart börjar man erfara att saker och ting inte står rätt till, då ortsbefolkningen beter sig synnerligen ogästvänligt. När mystiska och skrämmande saker börjar hända hamnar paret i en kamp på liv och död och motståndarna ser ut att vara ondsinta och demoniska varelser som lever i skogarna runt omkring. Huvvaligen, här är ett smakprov…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *