Demolition Trailer – Fullt Upp För Jake Gyllenhaal

demolitionSvenskättlingen Jake Gyllenhaal från svenska riddarätten Gyllenhaal är i ropet för tillfället. Han fightas i ringen, bestiger höga berg och i dramakmomedin “Demolition” blir livet komplicerat efter att Gyllenhaals karaktär, bankmannen Davis Mitchell, mist sin fru i en bilolycka.

Trots påtryckngar från svärfadern Phil(Chris Cooper) att rycka upp sig fortsätter Davis på den inslagna vägen med udda beteenden i depressionens tecken. Som till exempel att skicka ett brev med klagomål till ett företag som tillhandahåller varuautomater. Brevet leder till en serie av brev som fungerar som en sorts terapi där Davis berättar mer och mer om sina personligya problem. Breven fångas upp av Karen Moreno(Naomi Watts) på kundservice, som har egna svåra problem att lösa. När dessa två främlingar finner varandra i en osannolik vänskap hittar Davis verktygen till att bygga upp sitt liv igen, genom att börja med att nedmontera sitt gamla.

Demolition får biopremiär under våren 2016 och regisseras av duktige kanadensiske regissören Jean-Marc Vallée. Här kan vi ta en titt på Fox Searchlights trailer, som jag tycker ser mycket lovande ut…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *