We Are Your Friends Trailer

Det känns som om sådana som jag är fel målgrupp för kommande romantiska musikdramat “We Are Your Friends“, som får Sverigepremiär den 16 oktober. Men smaken är ju som baken, så här har ni synopsis och trailern till We Are Your Friends, med Zac Efron i huvudrollen:

Coles värld kretsar kring elektronisk musik och Hollywoods nattliv, som han tillbringar tillsammans med sina barndomsvänner. Allt förändras när han träffar James, en äldre man som tar honom under sina vingars beskydd och som presenterar honom för sin betydligt yngre flickvän Sophie. Cole och Sophie inleder ett hemligt förhållande som till slut kräver att Cole måste välja mellan kärlek, lojalitet och den framtid han alltid strävat efter.“…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *