Bra Betyg För Thrillern The Gift

gift5

Thrillern “The Gift” har varit uppe på biograferna i USA en månad nu och får mycket bra kritik. Filmen som får Sverigepremiär den 2 oktober har även höga 7,6 i betyg på IMD. I inlägget The Gift – Ny Thriller Signerad Joel Edgerton hittar ni trailern till den spänningstäta filmen vars kärna kan sammanfattas i meningen: ‘Du tror du är klar med det förflutna, men det förflutna är inte klar med dig’…

Simon och Robyn har precis flyttat till Kalifornien, och deras liv flyter på enligt planerna tills de stöter ihop med en av Simons gamla bekanta från high school. Till en början känner Simon knappt igen den lite udda Gordo, och efter vad som först verkar vara ett oskyldigt möte på stan, börjar han dyka upp allt oftare. En rad av ovälkomna möten och mystiska presenter senare, bjuder paret in Gordo i sitt hem. Något de bittert kommer att få ångra. Efter en tid med den påflugna gästen avslöjas nämligen en chockerande hemlighet som legat begravd i över tjugo år. Medan Robyn får reda på den skakande sanningen kring Simon och Gordos förflutna, börjar hon fråga sig: hur väl känner vi egentligen de som är oss närmast, och går det verkligen att glömma och förlåta?

The Gift är Joel Edgertons långfilmsdebut som regissör och han har även skrivit manus och agerar i filmen tillsammans med Jason Bateman och Rebecca Hall. I klippet nedan får vi en scen från filmen…

Distributör: Scanbox Entertainment.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *