Räkna Aldrig Ut Rocky

Rocky 7 skulle man kunna säga om kommande boxningsfilmen “Creed“, men så enkelt är det inte. För med Creed inleds ett nytt kapitel i berättelsen om Rocky Balboa och som vanligt syns Sylvester Stallone i huvudrollen. I inlägget Första Trailern till Rocky Spinoffen Creed kunde ni läsa om att Rocky dragit sig tillbaka från boxningsscenen och lagt karriären och handskarna på hyllan. Men en förfrågan från sin forne rival Apollo Creeds son, Adonis Creed(Michael B. Jordan), får Rocky att tänka om. Sverigepremiären sker den 22 januari 2016 och SF distribuerar. SF har nyligen släppt ett synopsis till Creed samt den svensktextade trailern, som för visso är snarlik den i förra inlägget om filmen. Men vi kan väl kika ändå…

creed3

Adonis Johnson lärde aldrig känna sin berömde far, tungviktsmästaren Apollo Creed, som dog innan han föddes. Men ingen kan förneka att sonen har boxningen i blodet, så han beger sig till Philadelphia, staden där den legendariska matchen mellan Apollo Creed och den tuffe uppkomlingen Rocky Balboa gick av stapeln. Adonis söker upp Rocky och ber honom att bli hans tränare. Trots att Rocky bestämt sig för att lämna boxningen bakom sig har han svårt att säga nej när han ser att Adonis har samma styrka och målmedvetenhet som Apollo Creed – rivalen som kom att bli hans bäste vän. Rocky tar sig an den unge boxaren samtidigt som den forna mästaren utkämpar en strid mot en motståndare som är långt dödligare än någon han tidigare ställts mot i ringen.

Med Rocky vid sin sida, dröjer det inte länge innan Adonis får segervittring. Men har han vad som krävs för att utveckla inte bara viljan hos en sann kämpe, utan också hjärtat, innan han kliver upp i ringen?

Stillbildsfoto: Barry Wetcher
© 2015 Warner Bros. Entertainment Inc. and Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *