Ride A Long 2 Trailer

Även fast Buddy Cop rullen ”Ride Along”, med Kevin Hart och Ice Cube i huvudrollerna, hade sina poänger blev det en sågning av filmen från Cinemaholics sida. En del verkar dock ha gillat Ride A Long, troligtvis spelade den in en hyfsad summa dollars, för nu kommer uppföljaren “Ride A Long 2” med samma skådespelare. Sverigepremiären sker den 29 januari 2016 och nu stundar bröllopsdag för Ben men först måste han till Miami med James som är ett gäng tunga knarkhandlare på spåren.

Som tur är så är smaken som baken och de som gillade ettan lär inte bli besvikna nu heller(trailern är ju faktiskt rolig), resten kan ju alltid leta fram gamla klassiker inom genren från den tiden Eddie Murphy var i sitt esse. Han dyker för övrigt upp framöver i “Snuten I Hollywood 4“, men det tar vi senare.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *