By the Sea – Ett Drama Signerat Angelina Jolie

Image2Det är nu 10 år sedan som Brad Pitt och Angelina Jolie teamade upp i samma film och försökte förgöra varandra i actionkomedin “Mr and Mrs Smith“. Nu är man tillbaka igen i dramat “By The Sea” och att döma av Universals nysläppta teasertrailer verkar paret inte vara såta vänner nu heller. Filmen handlar om en amerikansk författare vid namn Roland(Pitt) och hans fru, Vanessa(Jolie), som anländer till en lugn och pittoresk badort i 1970-talets Frankrike. Parets äktenskap är i kris, men när man börjar umgås med andra resenärer, däribland unga nygifta Lea(Mélanie Laurent) och François (Melvil Poupaud), och lokala ortsborna Michel (Niels Arestrup) och Patrice (Richard Bohringer), börjar paret att komma till rätta med olösta frågor i sina egna liv.

Angelina Jolie har sagt i tidigare intervjuer att hon sakta men säkert håller på att avveckla det egna skådespelandet till förmån för regisserandet och By the Sea blir hennes tredje film bakom kameran, dessutom har hon även skrivit manus. Angelina Jolie har hämtat inspiration till By The Sea från berättelsestilen och temat i europeisk 60 och 70-tals film och här är det lite dialog men mycket melodrama. By The Sea får Sverigepremiär den 13 november 2015, här är teasern…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *