Ryan Reynolds Helar Sig Själv I Marvels Deadpool

deadpoolRyan Reynolds var hos Conan härom kvällen och premiärvisade den officiella trailern till SciFi äventyret “Deadpool“, så jag tänkte att även vi kan ta en titt på den. I Deadpool spelar Reynolds Wade Wilson aka Deadpool, Marvels antihjälte och före detta specialagent som blivit legosoldat och efter ett experiment där man försökt bota hans cancer,fått superkrafter som gör att han kan hela sig själv. Utrustad med sina nya färdigheter och en stor portion mörk humor ger Deadpool sig ut på jakt efter den man som en gång hotade att förgöra honom.

Ett hyfsat klassiskt Marvelsynopsis sålunda. Nu köper jag inte alla Marvel och superhjälte rullar rakt av, men i sina bästa stunder när det görs riktigt bra, påminner det mig om barndomens matinefilmer som man cyklade till biografen för att se. Sugen på äventyr popcorn och godis fick man flyta bort ett tag i fantasins värld. I dag har i många fall tekniken tagit över på bekostnad av handlingen, den 12 februari 2016 får vi se om det finns någon substans i Deadpool. Trailern visar i varje fall på en film fullpackad med action och som sagt, mycket mörk humor. Färska regissören Tim Miller regisserar och i övriga roller ses även Morena Baccarin och Gina Carano.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *