6 Years Med Taissa Farmiga

6yearsTaissa Farmiga kastades in i filmvärlden inspirerad av sin mer berömda syster Vera Farmiga. Karriären är i sin linda än så länge med inte så många filmer i bagaget. Debuten skedde 2011 med en roll i “Higher Ground“, följt av “Bling Ring” och “Middleton” I oktober kommer hon i skräckisen “The Final Girls“, där hon bland annat spelar mot Malin Åkerman.

Till hösten spelar hon huvudrollen i filmen vi ska titta på nu, romantiska dramat “6 Years” där hon agerar mot Ben Rosenfield.

Filmen handlar om ett ungt par i 20-årsåldern, Dan och Melaine, som känt varandra sedan barndomen. När Dan får ett attraktivt jobberbjudande som praktikant på ett skivbolag sätts deras 6-åriga relation på prov. Paret ställs inför frågan: Kan man utvecklas och gå framåt på okända stigar och samtidigt hålla liv i ett invant kärleksförhållande?


Kommentarer

6 Years Med Taissa Farmiga — 2 kommentarer

  • Ja det var hon ju, hur kunde jag missa det?
   Serien fortsätter i varje fall med säsong 5
   i oktober, dock utan henne.
   Tack Pär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *