Indian Summers Och Feelgood Med Hugh Grant

Det spetsar til sig i kväll 21.00 på SVT1, i ”Indian Summers” när vi nu nått avsnitt 7 av 10. ”Det råder febril aktivitet i Simla inför förberedelserna av den årliga amatörteateruppsättningen. Men förväntningarna överskuggas av nyheten att ett mordoffer har hittats i floden.”…

Som vanligt på SVT1 och lördagar följs Indian Summers av lördagsbio 21.50. I kväll visas romantiska feelgood komedin ”Om En Pojke” från 2002 med Hugh Grant i huvudrollen.

Från den framgångsrike författaren Nick Hornby och skaparna av ”Bridget Jones dagbok” kommer succékomedin med mycket humor, romantik, feelgood och myspys, men den här gången handlar det inte om en tjej, utan om en pojke. Will Freeman har det alla män vill ha: snabb bil, tillfälliga förhållanden och är vid 38 års ålder helt ansvarsfri. Will ’uppfinner’ en son åt sig, för att kunna gå på möten för ensamstående föräldrar. Hans baktanke är naturligtvis att ragga lediga kvinnor. Men när han träffar 12-årige Marcus blir hans tillvaro mer komplicerad med dråpliga situationer som följd.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *