Mousse – Hyllad Kortfilm

mousseJohn Hellberg har skrivit manus och regisserar kortfilmen “Mousse” som ratades på filmfestivaler i Sverige. Utomlands har den dock gjort stor succe´ och visats på 110 internationella filmfestivaler, så som i Cannes och Los Angeles. Totalt har Mousse, som hade premiär redan 2013, vunnit 39 internationella filmpriser och är därmed den mest prisade svenska kortfilmen någonsin.

Nu är det dags för Sverigepremiär för Mousse som rör sig inom dramakomedi genren och att döma av trailern är det en skön liten rulle det bjuds på…

Vad kan vara enklare än att råna en liten tobaksaffär i utkanten av stan? Det är under årets största hästkapplöpning och vadslagningkontoret vid Washingtons Tobak ser ut vara den ultimata platsen för lite snabba cash. Mousse är en man med stolthet och principer och han har tröttnat på att leva som en andra klassens medborgare. Men vad händer när han möter principer helt olika sina egna?“…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *