Dallas

Dallas, TV serien som sändes i 357 avsnitt mellan åren 1978-1991 kommer tillbaka i sommar i en ny version. Sammanlagt har tio avsnitt spelats in hitills och åter igen får vi stifta bekantskap med JR, Sue Ellen och Bobby. Steve Kanaly som Ray Krebbs och Charlene Tilton som Lucy Ewing är med på ett hörn också. Nya stjärnor som Josh Henderson och Jesse Metcalf dyker upp som John Ross Ewing och Christopher Ewing. “Gamla Serien” finns i fjorton säsonger att köpa på DVD för fans och övriga intresserade. Distribueras av Warner Home Video.

Som det ser ut i nuläget sänder TV 4 serien när det blir Sverigepremiär. En massa reklam och så bryter vi för Dallas då och då är väl det som gäller kan tänkas.
Nu tänker inte jag följa nya Dallas, den serien sållas bort av mig och har bara nostalgivärde.

Hur som helst så dök Larry Hagman, Patrick Duffy och Linda Gray upp som prisutdelare på Screen Actors Guild Awards galan härom kvällen. Av bilden nedan att döma så är allt nästan som vanligt, JR smilet sitter där som brukligt.
Foto: John Shearer/WireImage


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *