Dubbelavsnitt Av Indian Summers

indDet är väl tur att det finns bra serier att ägna tid åt denna regntunga sommar…

Alla som gillar brittiskt perioddrama och serien “Indian Summers” i synnerhet har lite extra fest att vänta i kväll lördag 11 juli, då SVT1 släpper i väg två avsnitt efter varandra. Klockan 21.00 visas episod 4 och det är förväntan i luften när vicekungen ska komma på sitt årliga sommarbesök till Simla. Ralph oroar sig över att sista beviset som kopplade Chandru Mohan till kongresspartiet är försvunnet. Eugene hotar att återvända till Chicago med sin syster. Sarah får ny information om Alices förflutna.

Direkt på, 21.50 fortsätter dramatiken med avsnitt 5 och då har vi nått halvvägs in i serien. Ralph försöker dra fördelar av de konflikter som finns mellan olika grupper i det indiska samhället. Cynthia blir chockad när Eugene avslöjar hur det sin ekonomiska situation. Sarah sätter Alice i en jobbig sits…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *