Byn Bampton Är Skådeplats För Downton Abbey

Det skvallras mycket om Downton Abbey för tillfället. Sista säsongen är under inspelning och många undrar vilka av seriens huvudfigurer som avpolletteras för gott. Ärkegrevinnan Crawley ligger bra till för det med sin höga ålder, samtidigt skulle det innebära en eventuell långfilm utan Maggie Smith, vilket inte känns troligt.

Några som sitter på parkettplats och kan leka lite deckare i förväg genom att följa inspelningarna av Downton Abbey är invånarna i den lilla byn Bampton i Oxfordshire, där många av seriens scener spelas in. Här får vi följa med Hugh Bonneville på en liten rundvandring i Bampton och efter det se ett litet klipp från inspelningarna av säsong 6 i den lilla pittoreska byn…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *