Glada Hälsningar Från Missångerträsk

Nu blir det “Glada Hälsningar Från Missångerträsk“. Biopremiär den 25 september, Nordisk Film distribuerar och i rollerna hittar vi bland andra Sofia Ledarp, Ola Rapace, Henrik Norlén, Martina Haag och Bert-Åke Varg

Nadja är singel i storstan medan systern Lotta bildat familj i Norrbotten och skaffat massa barn. Men den biologiska klockan tickar på och snart är Nadja beredd att göra nästan vad som helst för att få adoptera ett barn. Plötsligt ändras adoptionsreglerna och Nadja inser att hon bara har 30 dagar på sig att hitta någon att gifta sig med, för att kvalificera sig som mamma. I stan är det hopplöst att hitta en kille som vill ställa upp på så kort varsel. Men i Norrbotten kanske?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *