Tom Hardy Dubblerar I Legend

legend3Regissören Brian Helgeland hade tänkt sig att två skådespelare skulle spela de legendariska Londongangstrarna och identiska tvillingarna Ronald and Reginald Kray, men blev övertalad av Tom Hardy som kände att han måste göra bägge rollerna.

Sagt och gjort, lite av resultatet och Hardys agerande ser ni i nya “Legend” trailern nedan och det råder ingen tvekan om att Legend kommer bli en riktigt råbarkad berättelse. De bägge bröderna styrde och ställde i Londons undre värld under 1950-60 talet och gjorde det så bra att det gav eko ända bort till maffian i USA.

Mer om Brian Helgelands Legend kan ni få i inlägget Tom Hardy Är Legendarisk Gangster i Legend. Filmen går upp på biograferna i Storbritannien den 11 September och här i Sverige den 13 november.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *