Manglehorn – Kryddigt Feelgooddrama Med Al Pacino

manglehornRutinerade Oscarsvinnaren Al Pacino fick lysande kritik på flera filmfestivaler för sin prestation i kommande dramat “Manglehorn“, som får premiär i sommar.

Pacino spelar A.J. Manglehorn, en ensam låssmed som får fart på livet igen när han hamnar i en ny romans. Tillbakadragen tillbringar han sina dagar med att ta hand om sin katt, hitta tröst i sitt arbete och gnälla över en sedan länge förlorad kärlek. När Manglehorn möter bankkassörskan Dawn(Holly Hunter), fattar hon intresse för den excentriska Manglehorn och sakta får hon honom att öppna sitt skal. David Gordon Green regisserar denna mångfacetterade och humoristiska berättelse om att få en andra chans…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *