Ny Semester Med Nya Dårskaper

I inlägget The New Vacation Stands On It’s On… fick ni se första trailern och läsa om rebooten på kultrullen ”National Lampoon’s Vacation”(Ett Päron Till Farsa) från 1983. Den svenska titeln ser ut att passande bli “Ett Päron Till Farsa – Nästa Generation“(Vacation). Förhoppningsvis blir det nästan lika roligt här som i klassikern Ett Päron Till Farsa Firar Jul, som har många underhållande scener. Här är i varje fall trailer nummer 2…

Sådan far, sådan son. Äntligen är det dags för en ny generation att ge sig ut på en helt galen road-trip genom hela USA i ETT PÄRON TILL FARSA. Griswolds är tillbaka och nu är det sonen Rusty som bestämmer sig för att ta med sin fru och deras två söner till äventyrslandet Wally World. Resan blir dock inte så familjevänlig och idyllisk som planerat… särskilt inte när de gör ett oplanerat besök hos syrran Audrey som numera är gift med en snuskigt rik frispråkig ranchägare i Texas.“…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *