Far From The Madding Crowd – Bakom Kulisserna

maddingcrowd8

maddingcrowd7Sommarens perioddrama på bio är vikt åt romantiska dramat “Far From The Madding Crowd“, som får Sverigepremiär om drygt en månad, den 17 juli 2015. 20th Century Fox distribuerar. I inläggen Far From the Madding Crowd Trailer och Ny Trailer Till Far From The Madding Crowd hittar ni trailers och mer att läsa om filmatisering av Thomas Hardys klassiska boksuccé. I den drygt 4 minuter långa featuretten nedan får vi veta mer om denna klassiker på bio…

Carey Mulligan spelar huvudrollen den storslagna filmatiseringen av Thomas Hardys klassiker “Far From The Madding Crowd” som utspelar sig under den Viktorianska eran i England. Vi möter Bathsheba Everdene, en självständig och modig ung kvinna som ärver sin farbrors stora gård. Hon är ekonomiskt oberoende, vacker, envis och har tre beslutsamma friare som uppvaktar henne intensivt. Det är en tidlös berättelse om Bathshebas val och hennes kamp att förbli självständig – och också om hennes längtan efter äkta kärlek i med- och motgångar.“…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *