99 Homes

Kommande dramat “99 Homes” har fått fin kritik på filmfestivalerna i Venedig, Toronto och Telluride, för att nämna några och får till hösten(september) biopremiär. Ramin Bahrani har varit med och skrivit manus och regisserar och de tunga namnen i ensemblen består av Andrew Garfield, Laura Dern och Michael Shannon, som samtliga är i högform i denna film.

Familjen Nash blir vräkt från sin bostad av den korrumperade fastighetsmäklaren Rick Carver(Michael Shannon). Den enda möjligheten att få tillbaka fastigheten blir för pappan i familjen, Dennis Nash(Andrew Garfield) att börja arbeta åt Carver. Snart dras han in i fastighetsmäklarens glamorösa livsstil, men medaljens baksida är att Nash nu tvingas utföra samma vräkningsmetoder som användes på honom.“…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *