Fira Jul Med Bill Murray

Prata om att gå händelserna i förväg. Fortare än vi anar det är sommaren ett minne blott och vi befinner oss mitt i julförberedelserna. I år kan vi jobba in julen tillsammans med Bill Murray i hans nya Netflixproducerade komedi “A Very Murray Christmas“. Filmen får premiär i december på Netflix över hela världen och är skriven och regisseras av Sofia Coppola, som återigen jobbar med Bill Murray efter succén “Lost In Translation“.

A Very Murray Christmas är en hyllning till de gamla klassiska variteshowerna och går ut på att Bill Murray, som spelar sig själv, oroar sig över att inga ska komma till hans show på grund av en fruktansvärd snöstorm i New York. Men genom tur och uthållighet börjar gäster som George Clooney, Paul Shaffer, Amy Poehler, Michael Cera, Chris Rock, Rashida Jones och Miley Cyrus m.fl att anlända till Carlyle hotel för att hjälpa honom att skapa den rätta julkänslan.

Teasern ser inte mycket ut för världen, men det kommer en riktig trailer framöver…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *