Scream Queens – Ny Skräckkomediserie På Tv

Scream Queens” är en ny skräckkomedi TV-serie som får premiär i september 2015. Serien är producerad av Fox, så det är väl på den kanalen det kommer att sändas antar jag. Ensemblen består av bland andra Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Skyler Samuels, Abigail Breslin och Lea Michele. Ska vi plocka ut en tvättäkta Screamqueen bland den församlingen så måste det bli Jamie Lee Curtis, som gav prov på vokala resurser i “Alla Helgons Blodiga Natt” 1978.

Scream Queens utspelar sig på Wallace universitet där en kvinnoförening ledd av Chanel Oberlin(Emma Roberts) hotas av skolans rektor Cathy Munsch(Jamie Lee Curtis), vilket leder till händelser som återanknyter till en 20-årig mordgåta…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *