Mr Selfridge

Mr Selfridge säsong 3 börjar närma sig slutet och i kväll 21.00 på SVT 1 avhandlas avsnitt 8 av 10 och det börjar hetta till ordentligt när Lord Loxley tar plats i styrelsen för varuhuset…

När fredsavtalet i Versailles undertecknats bestämmer sig Harry för att det måste firas med stort jippo i varuhuset. Violet är fortfarande hjärtekrossad över Victor, som i sin tur bestämmer sig för att ta kontroll över spelandet på klubben. Mr Crabb ertappar Gordon och Grace i en lätt komprometterande situation.

Och ni vet väl, alla ni som gillar Mr Selfridge och klassisk perioddrama att serien finns att köpa på DVD. Universal Pictures distribuerar och hitills är de första två säsongerna utgivna och den 29 juni finns även säsong 3 i handeln…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *