The New Vacation Stands On It’s On…

Baksmällan har gått över för Ed Helms och plötsligt är han Rusty Griswold som 30 år efter den legendariska roadtrippen till ‘Walley World‘ tar med sin egen familj på samma resa i minnenas tecken, i komedin “Vacation“. Här har vi alltså en reboot på kultrullen “National Lampoon’s Vacation“(Ett Päron Till Farsa) från 1983. Om ni undrar vart Chevy Chase och big daddy Clark Griswold tog vägen så är han med även nu. Dels i en flashback till den gamla filmen och nu som pensionerad klantskalle. Till sommaren bjuds vi in att följa med på semestertrippen.

Chris Hemsworth och Leslie Mann är med och ställer till det och Christina Applegate spelar Rustys fru Debbie Griswold som tillsammans med maken och de två sönerna ger sig i väg mot Walley World, och kanske nöjesparken är öppen den här gången…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *