Trailer Med Svenskt Tal Till Disneys Insidan Ut

I inlägget Lovande Trailer Till Pixars Nya Animerade Film Inside Out kan ni se den internationella trailern till Disneys “Insidan Ut“, filmen som fokuserar på livet med en tonårsdotter…

Här är en annan trailer med svenskt tal till Insidan Ut som får biopremiär den 28 augusti 2015…

Att växa upp kan vara knepigt, och för den unga flickan Jenny är det just så. Hennes pappa får ett nytt jobb och familjen flyttar från det trygga livet i en småstad till storstaden San Francisco. Precis som alla andra så styrs Jenny av sina känslor; Glädje, Rädsla, Ilska, Avsky och Vemod. Känslorna bor i Huvudkontoret, ett kontrollcentrum inuti Jennys hjärna där de hjälper henne genom det dagliga livet. Jenny och hennes känslor kämpar med att anpassa sig till en ny stad, ett nytt hus och en ny skola – det blir lite mycket på en gång och det utbryter tumult i Huvudkontoret.“…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *