Tom Hardy Är Legendarisk Gangster i Legends

Jag tycker att regissören och Oscarsvinnaren(L.A. Confidential) Brian Helgeland gör bra filmer. Tidigare har han skrivit manus till filmer som ‘Mystic River‘, ‘Robin Hood‘ och den senaste ‘42‘ som han även regisserade. Den 13 november 2015 är Helgeland tillbaka på de svenska biograferna med gangsterthrillern “Legend“, som han både skrivit manus till och regisserar. Några av rollerna innehas av Tom Hardy, Emily Browning och Taron Egerton och filmen utspelar sig i London under 1950-60 talet. Handlingen som bygger på verkliga händelser följer Londons mest beryktade gangstrar, identiska tvillingarna Reggie och Ron Kray, som bägge spelas av Tom Hardy.

Legends är en krönika över gangstertvillingarnas uppgång och fall och i den nyligen släppta teasertrailern får vi en liten försmak..


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *