Mr. Holmes International Trailer

Efter filmklipp, teasertrailers och annat som är brukligt inför släppet av en film, är då den internationella trailern till ”Mr. Holmes” här. Den är riktigt snygg och får det att vattnas i munnen på en perioddrama fan…

Året är 1947 och den 93 årige Sherlock Holmes bor på en avlägsen lantgård i Sussex, med sin hushållerska, Mrs. Munro och hennes lille son Roger. Holmes tillvaro består av att skriva sina memoarer, reflektera över sitt liv och ta hand om sina bin. Samtidigt måste han försöka hantera den smärtsamma vetskapen om att hans en gång skarpa intellekt, numera har falnat betydligt. Dock har han ett svårt fall kvar att lösa. Filmen blandar’nutid’ med återblickar till händelser i det förflutna, när Holmes fortfarande stod på toppen av sin berömmelse.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *