Harry Potter Spinoff – Fantastic Beasts And Where To Find Them

Warner Brothers snappar åt sig Oscarsvinnaren Eddie Redmayne för kommande Harry Potter spinoffen “Fantastic Beasts And Where To Find Them“(Fantastiska vidunder och var man hittar dem), som kommer att få premiär under 2016 och följas av minst två filmer till i en förmodad långkörare, 2018 och 2020. J.K. Rowling skriver manus och Harry Potter regissören David Yates regisserar. Fantastic Beasts And Where To Find Them utspelar sig 70 år före händelserna i Potter-serien och kretsar kring en fiktiv författare vid namn Newton Artemis Fido Scamander(Eddie Redmayne). Han är med i New Yorks hemliga gemenskap av häxor och trollkarlar och får ett uppdrag att skriva en referensbok till Fantastiska vidunder och vart man kan hitta dem…

Harry Potter fans lär jubla, nu när det blir mer magi på vita duken och varför inte ta en liten semestertripp innan dess, till Warner Bros studio i London…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *