Turn Säsong 2 Premiär

En rejäl överraskning på seriefronten förra året var historiska krigsdramat “Turn“, vars första säsong finns på HBO Nordic och nu även på DVD i SF:s regi(men varför ingen blu-ray utgåva kan man undra?).

Serien är baserad på Alexander Rose bok Washington’s Spies och berättar den okända historien om USA:s första spionring. Serien är en historisk thriller som utspelas under amerikanska frihetskriget och i centrum står Abe Woodhull(Jamie Bell), en lantbrukare som bor på den brittiskockuperade Long Island. Han slår sig ihop med sina barndomskamrater för att bilda Culper-ringen – ett osannolikt lag av hemliga agenter som inte bara hjälpte George Washington att vinna kriget utan även gav upphov till modernt spioneri.

I inlägget Nytt Filmår Börjar Med Turn kan ni läsa mer och se en promo för första säsongen. Den 13 april har Turn säsong 2 premiär i USA och jag ser mycket fram emot att fortsätta följa den här kanonserien på HBO Nordic…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *