Will Ferrell Tuffar Till Sig I Komedin Get Hard

Etan Cohen(inte att förväxla med Ethan Coen, Oscarsvinnaren) regisserar och har även varit med och plitat på manus till komedin “Get Hard“, som får sommarpremiär den 3 juli 2015. I filmen spelar Will Ferrell miljonären och hedgefond chefen James King, som åker dit för bedrägeri och döms till fängelse. Domaren ger honom 30 dagar att få ordning på saker och ting innan domen verkställs. För att klara av tillvaron bakom lås och bom, måste King tuffa till sig betydligt och för att få hjälp med det vänder han sig till Darnell Lewis, spelad av Kevin Hart. Det James King inte vet är att Darnell Lewis är en hårt arbetande småföretagare som aldrig ens fått en parkeringsböter och ännu mindre suttit i fängelse…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *