Nat Wolff Letar Kärleken i Romantiska Paper Towns

Romantiska Mystery filmen “Paper Towns” är baserad på succéboken med samma namn av hyllade författaren John Green (”Förr eller senare exploderar jag”). Vi får följa tonårskillen Quentin och hans gåtfulla granntjej Margo som älskar mysterier så mycket att hon till slut blir ett… Efter att de två varit uppe en hel natt och hittat på äventyr i sin hemstad försvinner Margo. Hon lämnar kryptiska ledtrådar efter sig som hon vill att Quentin ska tyda och tillsammans med fyra polare ger han sig av på en galet rolig och känslosam jakt. För att hitta Margo måste han få en djupare förståelse för både vänskap och kärlek…

I huvudrollerna ser vi de nya heta stjärnskotten Nat Wolff (”Förr eller senare exloderar jag”) och Cara Delevingne (”Anna Karenina”).

Paper Towns distribueras av 20th Century Fox och får Sverigepremiär mitt i hetaste sommarvärmen, den 24 juli 2015. Här är en sneak peak…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *