Like Sunday, Like Rain

Like Sunday, Like Rain är en film att hålla koll på om man gillar drama. Independentfilmen skriven och regisserad av Frank Whaley spelades in på endast 20 dagar i New York sommaren 2013 och hade sin premiärvisning på Raindance Film Festival i Storbritannien förra hösten. Av någon anledning kommer Like Sunday, Like Rain få en begränsad spridning under 2015, vilket innebär att filmen troligtvis går direkt till hemmabiomarknaden här i Sverige. Vi får se hur det blir, filmen har i varje fall fått exceptionellt bra kritik och kan vara något för fans av dramagenren.

Den mest namnkunniga i ensemblen är Debra Messing och för övrigt kan nämnas Leighton Meester, Olivia Luccardi, Billie Joe Armstrong och unge Julian Shatkin, som här gör sin filmdebut.

Like Sunday, Like Rain handlar om rikemansbarnet och cellounderbarnet Reggie, som trots omåttligt välstånd på Manhattan, lever ett ensamt liv med frånvarande föräldrar oct utan kamrater. Utan kontakt med sin familj, sparkad fån jobbet och med pojkvänsproblem anställs kämpande musikern, 23-årige Eleanor, som aupair för en skeptisk Reggie. Kärleken till musiken gör att de bägge finner varandra och tar dem till ny nivåer i livet, en sommar i New York. Här är trailern…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *