Topphemliga Tomorrowland: A World Beyond

Disney har släppt den senaste trailern till sitt topphemliga sci-fi, fantasy projekt, “Tomorrowland: A World Beyond “, som jag tänkte vi kunde ta en titt på. Det man vet om filmen hitills är att Britt Robertson spelar rollen som Casey, en ung flicka som finner ett pin som har magiska krafter. Varje gång hon rör det transporteras hon till ett främmande land där fysikens regler inte verkar gälla. George Clooney spelar före detta pojkgeniet Frank Walker, som inte ser med blida ögon på Caseys intrång i sitt privatliv … tills han får veta att hon innehar det magiska märket.

Platsen dit märket tar Casey kallas Tomorrowland, som är en otrolig värld av skyhöga, futuristiska skyskrapor och teknik. Frank kallar det “En plats där de bästa och smartaste människorna i världen är samlade för att faktiskt ändra på saker och ting.” Casey, visar det sig, tillhör de utvaldas skara, en optimistisk och vetenskapligt nyfiken tonåring som kan hjälpa till att återställa löftet om Tomorrowlands förträfflighet. Ni kan även läsa om Tomorrowland och se en teasertrailer i inlägget George Clooney Och Britt Robertson Letar Efter Tomorrowland.

Ja, nu vet vi lite mer om det här hysch hysch projektet, som får biopremiär i Sverige den 22 maj 2015…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *