Ian McKellen Är Mr. Holmes

Ta en titt på trailern nedan, nog är väl Ian McKellen som klippt och skuren som den åldrande, 93-årige Sherlock Holmes i kommande dramamysteriet ”Mr.Holmes”. Filmen ser ut att få biopremiär till sommaren, den 16 juni och det vi får se är Sherlock Holmes på väg att göra bokslut över sitt detektivliv, han har bara ett komplicerat fall kvar att lösa. Uppbackning får han av Laura Linney som spelar Holmes hushållerska Mrs. Munro och främst, hennes son Roger(Milo Parker) som blir Sherlock Holmes protégé. Ett filmklipp från Mr.Holmes kan ni se här.

Mr. Holmes premiärvisades på Berlins filmfestival och så väl filmen i sig som Ian McKellen och regissören, Oscarsvinnaren Bill Condon, fick mycket bra kritik. Teasertrailern har funnits ute några dagar och jag tycker den är lovande…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *